ONS Sneek verlengt contract trainer en selectiespelers (VIDEO)

Sneek- ONS Boso Sneek en trainer Richard Karrenbelt zijn overeengekomen om de samenwerking met een jaar te verlengen. De trainer had een contract voor een jaar en deze week zijn trainer en club tot overeenstemming gekomen om de lopende verbintenis met een jaar te verlengen. Karrenbelt wordt volgend jaar geassisteerd door Chris de Wagt. Spelers […]

DSC_9977Sneek- ONS Boso Sneek en trainer Richard Karrenbelt zijn overeengekomen om de samenwerking met een jaar te verlengen.

De trainer had een contract voor een jaar en deze week zijn trainer en club tot overeenstemming gekomen om de lopende verbintenis met een jaar te verlengen. Karrenbelt wordt volgend jaar geassisteerd door Chris de Wagt.

Spelers Ale de Boer en Klaas de Vries hebben hun contract met een jaar verlengd. Eveneens spits Yumé Ramos. De publiekslieveling is slechts een half jaar actief bij ONS Boso Sneek. Ramos was dit seizoen in competitieverband acht keer doeltreffend voor ONS Boso Sneek.

Bekijk hieronder een reportage:

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel