ONS Boso Sneek hard onderuit bij GVVV

Veenendaal- ONS Boso Sneek heeft een “forse nederlaag” geleden op bezoek bij GVVV. Het werd 4-1 voor de thuisploeg. Renco van Eeken zette de Snekers nog wel op voorsprong, maar GVVV kwam door een strafschop van Olivier Piton al snel op gelijke hoogte. Roelof Strikwerda haalde vervolgens Roy Terschegget naar beneden en opnieuw kreeg GVVV […]

GVVV_ONSVeenendaal- ONS Boso Sneek heeft een “forse nederlaag” geleden op bezoek bij GVVV. Het werd 4-1 voor de thuisploeg.

Renco van Eeken zette de Snekers nog wel op voorsprong, maar GVVV kwam door een strafschop van Olivier Piton al snel op gelijke hoogte. Roelof Strikwerda haalde vervolgens Roy Terschegget naar beneden en opnieuw kreeg GVVV een strafschop. Deze werd opnieuw benut door Piton.

Vlak voor rust maakte keeper Strijker van ONS een blunder. Taoufik Adnane zette voor en het leek erop dat doelman Richard Strijker de bal klem had. Hij liet hem los en Martin van Eck profiteerde (3-1).

In de tweede helft werd een mooie aanval aan de rechterkant beloond met een tweede doelpunt van Roy Terschegget. Ondanks een aantal grote kansen voor GVVV en tweede afgekeurde doelpunten bleef het in Veenendaal 4-1. ONS Boso Sneek moet na de winterstop aan de bak om handhaving te realiseren. De Snekers nemen het op tegen nummer laatst SteDoCo.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *