Zevenklapper bij klinkende zege voor Harkemase Boys

Harkema- Harkemase Boys heeft 2015 met een klinkende zege afgesloten. Thuis tegen Flevo Boys wonnen de Harkiten met 7-2. Na ruim een halfuur stond de thuisploeg al met 4-0 voor. Kort voor en direct na rust deed Flevo Boys wat terug, maar in de slotfase nam Harkemase Boys weer verder afstand. Met een paar mooie […]

HarkemaseBoysHarkema- Harkemase Boys heeft 2015 met een klinkende zege afgesloten.

Thuis tegen Flevo Boys wonnen de Harkiten met 7-2. Na ruim een halfuur stond de thuisploeg al met 4-0 voor. Kort voor en direct na rust deed Flevo Boys wat terug, maar in de slotfase nam Harkemase Boys weer verder afstand. Met een paar mooie goals verwende Harkemase Boys het publiek.

(foto: Pwfoto.nl)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel