Schoorsteenbrand in Jubbega

Jubbega- De brandweerkorpsen van Jubbega en Drachten zijn woensdagavond opgeroepen voor een schoorsteenbrand aan de Belgische Wijk in Jubbega. Bewoners hadden de brandweer ingeschakeld. Die kwam met een tankautospuit en een hoogwerker ter plaatse. De brand, die korte tijd uitslaand was, was snel onder controle. De oorzaak van de brand is niet bekend. (Foto’s: Noordernieuws)

Jubbega_schoorsteenbrandJubbega- De brandweerkorpsen van Jubbega en Drachten zijn woensdagavond opgeroepen voor een schoorsteenbrand aan de Belgische Wijk in Jubbega.

schoorsteenbrand_jubbega1Bewoners hadden de brandweer ingeschakeld. Die kwam met een tankautospuit en een hoogwerker ter plaatse. De brand, die korte tijd uitslaand was, was snel onder controle. De oorzaak van de brand is niet bekend.

(Foto’s: Noordernieuws)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel