Overlast door hevige ijzel in Friesland

Leeuwarden – Door de hevige ijzel die de straten spekglad maken is het voor veel mensen niet te doen om de weg op te gaan. Veel scholen zijn dicht of gaan later open en ook bedrijven houden de deuren op slot omdat medewerkers niet op het werk kunnen komen. De rechtbank heeft de zittingen ook […]

IMG_1062-borderLeeuwarden – Door de hevige ijzel die de straten spekglad maken is het voor veel mensen niet te doen om de weg op te gaan.

IMG_1063-borderVeel scholen zijn dicht of gaan later open en ook bedrijven houden de deuren op slot omdat medewerkers niet op het werk kunnen komen. De rechtbank heeft de zittingen ook tot nader order geannuleerd. De treinen en bussen rijden met veel vertraging, hierbij kan de vertraging oplopen tot 60 minuten.IMG_1068-border

IMG_1074-border

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel