Code Rood voor Friesland ingetrokken (Extra nieuwsuitzending)

Bolsward- Het KNMI heeft “Code Rood” voor Friesland ingetrokken. Wel kan het plaatselijk nog wel glad zijn. Een neerslagzone trekt noordoostwaarts over het land. In het uiterste noordoosten kan de neerslag opnieuw aanleiding geven tot ijzel en/of sneeuw en dan in grotere hoeveelheden. In het uiterste noordoosten houdt de gladheid aan tot vanavond laat. Bovendien […]

Terschelling1Bolsward- Het KNMI heeft “Code Rood” voor Friesland ingetrokken. Wel kan het plaatselijk nog wel glad zijn.

Een neerslagzone trekt noordoostwaarts over het land. In het uiterste noordoosten kan de neerslag opnieuw aanleiding geven tot ijzel en/of sneeuw en dan in grotere hoeveelheden. In het uiterste noordoosten houdt de gladheid aan tot vanavond laat.

Bovendien komen vanavond en vannacht in de kustgebieden zware windstoten voor van 90-100 km/uur. (Foto: Sytse Schoustra)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel