ONS Boso Sneek wint stadsderby

Sneek- In de voorbereiding op de tweede seizoenshelft heeft ONS Boso Sneek met 5-2 gewonnen van SWZ Boso Sneek. De doelpunten kwamen op naam van Martijn Roosenburg, Curty Gonzales, Ale de Boer, Yume Ramos en Bob Schepers. Voor SWZ scoorde Derguti met een penalty en Age Hains Boersma Komende zaterdag begint de tweede seizoenshelft. ONS […]

imageSneek- In de voorbereiding op de tweede seizoenshelft heeft ONS Boso Sneek met 5-2 gewonnen van SWZ Boso Sneek.

De doelpunten kwamen op naam van Martijn Roosenburg, Curty Gonzales, Ale de Boer, Yume Ramos en Bob Schepers. Voor SWZ scoorde Derguti met een penalty en Age Hains Boersma Komende zaterdag begint de tweede seizoenshelft. ONS moet aan de bak tegen SteDeCo. SWZ speelt tegen HSC’ 21 uit Hardenberg.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *