ONS Boso Sneek verliest belangrijke wedstrijd (VIDEO)

Sneek- Op een koud Zuidersportpark is ONS Boso Sneek er niet in geslaagd om 2016 met een overwinning te beginnen. SteDoCo was met 0-2 te sterk voor de Snekers. Bij rust was de stand nog 0-0, maar in de tweede helft wisten de bezoekers twee maal te scoren. Door de nederlaag blijft ONS Boso Sneek […]

ONSBosoSneekSneek- Op een koud Zuidersportpark is ONS Boso Sneek er niet in geslaagd om 2016 met een overwinning te beginnen.

SteDoCo was met 0-2 te sterk voor de Snekers. Bij rust was de stand nog 0-0, maar in de tweede helft wisten de bezoekers twee maal te scoren. Door de nederlaag blijft ONS Boso Sneek vijftiende, nog maar twee punten boven de rode lantaarn drager SteDoCo. Volgende week staat voor ONS Boso Sneek de uitwedstrijd tegen Excelsior Maassluis.

 

 

 

 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel