Flinke verandering in het weekend

Oosterwolde- De afgelopen nachten hadden we vorst in de provincie. Overdag is er nu wel veel zon maar de middagtemperatuur vandaag ligt op ongeveer 1 a 2 graden Morgen probeert er een neerslagzone langzaam richting Nederland te komen vanuit het westen ; of het al iets in de provincie brengt is nog onzeker. Als er […]

weerfoto_zon_opklaringOosterwolde- De afgelopen nachten hadden we vorst in de provincie.

Overdag is er nu wel veel zon maar de middagtemperatuur vandaag ligt op ongeveer 1 a 2 graden

Morgen probeert er een neerslagzone langzaam richting Nederland te komen vanuit het westen ; of het al iets in de provincie brengt is nog onzeker. Als er wel neerslag komt kan het lichte sneeuw of mogelijk ijzel zijn. Dan is het oppassen op de weg. Mogelijk komt het wat later en zien we dat vrijdagochtend gebeuren.

In het weekend lijkt het compleet herfst te gaan worden maar daarover morgen meer.

Door: Dennis de Bruin

Oosterwolde 17/2/16

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel