ONS Boso Sneek pakt opnieuw belangrijke punten

Sneek- ONS Boso Sneek boekte zaterdagmiddag een verdiende en uiterst belangrijke overwinning tegen vv Capelle. In de eerste helft hadden de Snekers al een overwicht op grond van balbezit. Maar tot echte kansen leidde dat niet. Na rust voerde de thuisclub het tempo op. En plotseling bleek de zoneverdediging van de Zuid-Hollanders kwetsbaar te zijn. […]

imageSneek- ONS Boso Sneek boekte zaterdagmiddag een verdiende en uiterst belangrijke overwinning tegen vv Capelle.

In de eerste helft hadden de Snekers al een overwicht op grond van balbezit. Maar tot echte kansen leidde dat niet. Na rust voerde de thuisclub het tempo op. En plotseling bleek de zoneverdediging van de Zuid-Hollanders kwetsbaar te zijn. Er kwamen kansen voor ONS Boso Sneek, dat gaandeweg ook steeds beter begon te voetballen.

imageTwee prachtige doelpunten waren het gevolg. In beide had Curty Gonzales een groot aandeel. Het eerste was een klasse-doelpunt van Yume Ramos, het tweede scoorde Curty zelf uit een pass van Renco van Eeken. Even leek Capelle aan te zetten voor een tegenoffensief. Maar dat leverde alleen maar een paar kansen op uit stilstaande situaties. Geen doelpunten.

ONS Boso Sneek had de stand nog een ruimer aanzien kunnen geven, maar enkele fraaie aanvallen leverden geen succes meer op. Echter, de overwinning was meer dan verdiend.

(Foto’s: MJFotografieHv)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel