Drukte van belang bij opendag de Tjongerschans Heerenveen

Heerenveen- De open dag van het ziekenhuis de Tjongerschans is goed bezocht. De publieke belangstelling was groot en de bezoekers konden een kijkje nemen achter de schermen van het ziekenhuis. Daarnaast kregen de bezoekers informatie over het ziekenhuis en voor jong en oud was er van alles en nog wat georganiseerd. (Foto’s: Frank Vink)  

de Tjongerschans3Heerenveen- De open dag van het ziekenhuis de Tjongerschans is goed bezocht.

De publieke belangstelling was groot en de bezoekers konden een kijkje nemen achter de schermen van het ziekenhuis. Daarnaast kregen de bezoekers informatie over het ziekenhuis en voor jong en oud was er van alles en nog wat georganiseerd.

(Foto’s: Frank Vink)

 

de Tjongerschans2

de Tjongerschans1

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *