Geen elan en passie bij verliezend Cambuur

Kerkrade- Tegen clubs als Roda JC uit Kerkrade moet je in deze fase van de competitie punten pakken. Dan is er nog een kans om te overleven, zeker als op dezelfde avond De Graafschap met 3-1 van Feyenoord verliest. SC Cambuur wilde wel, maar was niet in staat het de Limburgers moeilijk te maken. Roda won […]

Cambuur_LeeuwardenKerkrade- Tegen clubs als Roda JC uit Kerkrade moet je in deze fase van de competitie punten pakken.

Dan is er nog een kans om te overleven, zeker als op dezelfde avond De Graafschap met 3-1 van Feyenoord verliest. SC Cambuur wilde wel, maar was niet in staat het de Limburgers moeilijk te maken. Roda won met 0-1 en dat was meer dan verdiend. Twee keer op de lat, een keer op de paal en een levensgrote kans van Rydell Poepon stonden op het conto van de ploeg uit Kerkrade.

Cambuur stelde daar bitter weinig tegenover. Het elan en de passie, doorgaans in elk geval goed voor een avond met een hoog amusementsgehalte, waren nauwelijks aanwezig. Het grootste gevaar van de thuisclub werd veroorzaakt door keeper Benjamin van Leer, die een merkwaardige actie in de 77-ste minuut niet in een doelpunt zag uitmonden.

(Via: Cambuur.nl)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *