Sleepboot Holland vast op zandbank bij Terschelling

Terschelling- Sleepboot Holland is noordwestelijk van Terschelling vastgelopen op een zandbank. Het schip was onderweg van de haven van Hamburg naar de thuishaven in Harlingen met twaalf man personeel aan boord. Het bergingsschip Hunter van Rederij Noordgat probeert de sleepboot weer los te krijgen. Dat is tot nu toe niet gelukt. Waarschijnlijk zal het nog […]

terschellingfotoTerschelling- Sleepboot Holland is noordwestelijk van Terschelling vastgelopen op een zandbank.

Het schip was onderweg van de haven van Hamburg naar de thuishaven in Harlingen met twaalf man personeel aan boord. Het bergingsschip Hunter van Rederij Noordgat probeert de sleepboot weer los te krijgen. Dat is tot nu toe niet gelukt. Waarschijnlijk zal het nog een poos duren voordat het schip weer loskomt.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel