ONS Boso Sneek sluit seizoen af in stijl

Sneek- ONS Boso Sneek heeft vanmiddag op het Zuidersportpark het seizoen op fantastische wijze afgesloten. Door een 2-1 overwinning tegen het Ijsselmeervogels van Sandor van der Heide sluiten de Snekers het seizoen knap af als de nummer 10 van de zaterdag Topklasse. In een open eerste helft waarin er kansjes over en weer waren werd […]

imageSneek- ONS Boso Sneek heeft vanmiddag op het Zuidersportpark het seizoen op fantastische wijze afgesloten.

Door een 2-1 overwinning tegen het Ijsselmeervogels van Sandor van der Heide sluiten de Snekers het seizoen knap af als de nummer 10 van de zaterdag Topklasse.

In een open eerste helft waarin er kansjes over en weer waren werd er niet gescoord. Na de thee was het wel raak. Yume Ramos brak de ban door na een prachtige pass van Curty Gonzales de 1-0 achter doelman Patrick Zonneveld te schieten. Even later was Yume Ramos weer betrokken bij een doelpunt, dit maal als aangever. Na zijn voorzet kopte Harvey de Boer de bal tegen de touwen: 2-0.

imageDaarna was het tijd voor een mooie publiekswissel. Aanvoerder Chris de Wagt verliet het veld voor Frits Dantuma en zo kwam zijn voetbalcarriere ten einde. Daarna was er niet echt sprake van een slotoffensief van Ijsselmeervogels. Ondaks dat scoorden de Spakenburgers nog wel. Mitchel Rood liet man of the match Richard Strijker kansloos.

Door de 2-1 overwinning klimt ONS Boso Sneek over Ijsselmeervogels en Capelle heen naar de tiende plek. Al met al kan trainer Richard Karrenbelt dus terug kijken op een fantastisch seizoen. Volgend seizoen speelt ONS Boso Sneek in de Derde Divisie, de voormalige Topklasse. Daarin zal weer een Friesche derby plaats gaan vinden. Harkemase Boys promoveerde namelijk vanmiddag door kampioen te worden in de Hoofdklasse C.

(Foto’s: MJFotografieHv)

imageimageimage

image

 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel