Gewonden bij motor ongeval in Sexbierum

Sexbierum- Bij een motorongeval op de Frjentsjerterdyk bij Sexbierum zijn zaterdagmorgen twee mensen gewond geraakt.           De motor van het Rode Kruis moest uitwijken voor een vrachtwagen en kwam ten val. Op de motor zaten twee personen. Hulpverleners hebben zich over de slachtoffers ontfermd. Ze zijn met spoed overgebracht naar het […]

imageSexbierum- Bij een motorongeval op de Frjentsjerterdyk bij Sexbierum zijn zaterdagmorgen twee mensen gewond geraakt.

image

 

 

 

 

 

De motor van het Rode Kruis moest uitwijken voor een vrachtwagen en kwam ten val. Op de motor zaten twee personen. Hulpverleners hebben zich over de slachtoffers ontfermd. Ze zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

(Foto’s: Stefan Postema/FrieslandActueel)

image

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel