Veel mensen op de been bij zonnig Multiculti festival

Heerenveen- Tropische sferen afgelopen zaterdag in het centrum van Heerenveen. Bij het Multiculti festival in Heerenveen konden mensen “sneupen” tussen producten, cadeauartikelen, woonaccessoires en culinaire lekkernijen. Daarnaast was er muziek en dans uit verschillende landen. Het festival is dit jaar in handen van dansschool Salséro Mboka Dancing Centre uit Heerenveen. Dankzij het mooie weer waren er veel […]

Multiculti4Heerenveen- Tropische sferen afgelopen zaterdag in het centrum van Heerenveen.

Bij het Multiculti festival in Heerenveen konden mensen “sneupen” tussen producten, cadeauartikelen, woonaccessoires en culinaire lekkernijen. Daarnaast was er muziek en dans uit verschillende landen.

Het festival is dit jaar in handen van dansschool Salséro Mboka Dancing Centre uit Heerenveen. Dankzij het mooie weer waren er veel mensen op de been.

(Foto’s: Frank Vink)

Multiculti_Heerenveen Multiculti_Heerenveen1 Multiculti_Heerenveen3

 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel