Heamiel TV dagelijks op Friesland Actueel

Bolsward- De stad Bolsward staat vanaf woensdag weer in het teken van de Heamieldagen. Friesland Actueel is erbij en zend dagelijks een uitzending uit. Vanaf woensdag is het in de stad vier dagen feest en beginnen de Heamieldagen met de jaarlijkse optocht. Verder komen mensen van ver om te kijken naar o.a. de vaste onderdelen […]

Heamiel2016_hofdamesBolsward- De stad Bolsward staat vanaf woensdag weer in het teken van de Heamieldagen. Friesland Actueel is erbij en zend dagelijks een uitzending uit.

Vanaf woensdag is het in de stad vier dagen feest en beginnen de Heamieldagen met de jaarlijkse optocht.

Verder komen mensen van ver om te kijken naar o.a. de vaste onderdelen zoals: Friese ringrijderij, markt, kermis, bridgedrive, wielerronde, Sterkste Man, voetbalclinic, Night of the Heamiel, Het Internationaal Folkloristisch Dansfestival, het Bolstjurrich Straatfestival, de Heamiel Slotavond en natuurlijk het begin met de intocht met praalwagens en de Heamielmaaltijd waar het dus allemaal mee is begonnen.

Friesland Actueel is mediapartner en zend dagelijks het programma Heamiel TV uit, met daarin reportages, achtergronden en interviews.

In de dagelijkse uitzending komen reportages aanbod van o.a. ondernemend Bolsward, de intocht, HEA-dance, Flyboard clinics, Night of THE Heamiel en DI-RECT.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel