Eenzijdig ongeval op A7 bij Tjalleberd

Tjalleberd- Bij een eenzijdig ongeval maandagmiddag op de A7 ter hoogte van Tjalleberd raakte een 42-jarige vrouw uit Sneek gewond. Ze zat als passagier, samen met haar twee kinderen, in een auto die werd bestuurd door een 48-jarige inwoner van Sneek. Het voertuig waarin de vier zaten kwam, nadat deze in de slip was geraakt, […]

FOTO: Flitsnieuws.nl

FOTO: Flitsnieuws.nl

Tjalleberd- Bij een eenzijdig ongeval maandagmiddag op de A7 ter hoogte van Tjalleberd raakte een 42-jarige vrouw uit Sneek gewond.

Ze zat als passagier, samen met haar twee kinderen, in een auto die werd bestuurd door een 48-jarige inwoner van Sneek. Het voertuig waarin de vier zaten kwam, nadat deze in de slip was geraakt, op zijn zijkant te liggen.

De hulpdiensten kregen rond 14:00 uur de melding dat er een auto op zijn kant zou liggen op de snelweg bij Tjalleberd. Hierbij bleek dat de 42-jarige vrouw bekneld te zitten in de auto. Zij is door de brandweer uit het voertuig gehaald en overgedragen naar het ambulancepersoneel. Met armletsel is de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis.

Naast haar zijn ook haar twee kinderen van 8 maanden en de bestuurder van de auto, een 48-jarige man uit Sneek, voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Deze drie bleken niet verwondingen te hebben opgelopen. Vermoedelijk is de bestuurder tijdens het autorijden in slaap gevallen en is dat de oorzaak dat de auto in de slip raakt.

(Foto: Flitsnieuws.nl)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel