Felle autobrand op A7 bij Heerenveen

Heerenveen- Een felle autobrand op de A7 bij Heerenveen zorgde zaterdagochtend voor een flinke file vanuit de richting Joure. Door onbekende oorzaak raakte de personenwagen in brand. Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig al in lichterlaaie. De spuitgasten gingen het vuur met schuim te lijf. Na een half uur blussen was het voertuig […]

imageHeerenveen- Een felle autobrand op de A7 bij Heerenveen zorgde zaterdagochtend voor een flinke file vanuit de richting Joure.

Door onbekende oorzaak raakte de personenwagen in brand. Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig al in lichterlaaie.

De spuitgasten gingen het vuur met schuim te lijf. Na een half uur blussen was het voertuig uit. De A7 is door de brand tijdelijk geheel afgesloten. Inmiddels kan het verkeer weer gebruik maken van de snelweg en lost de file van vier km langzaam op.

(Foto: Dennis Stoelwinder)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel