Trekkerspotters On Tour – Deel 1

Terschelling- De examens zijn achter de rug en dat is voor veel jongeren in Nederland de reden om vakantie te vieren. Duizenden jongeren vertrekken dit jaar weer naar Terschelling om te gaan genieten van activiteiten en natuurlijk van de feestjes. Ook de Trekkerspotters uit Arum zijn komende zomer op het eiland. Samen met de Trekker […]

imageTerschelling- De examens zijn achter de rug en dat is voor veel jongeren in Nederland de reden om vakantie te vieren.

Duizenden jongeren vertrekken dit jaar weer naar Terschelling om te gaan genieten van activiteiten en natuurlijk van de feestjes. Ook de Trekkerspotters uit Arum zijn komende zomer op het eiland. Samen met de Trekker spotters arum wordt één van de meertjes van Terschelling vliegend verkend.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel