Ernstige mishandeling op de Weaze in Leeuwarden

Leeuwarden- In de nacht van woensdag op donderdag werd een 28-jarige man zonder vast woon- en/of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van zware mishandeling. Diezelfde nacht kregen agenten een melding dat een man was mishandeld op de Waeze. Een getuige vertelde de politie dat hij zag dat man een horecagelegenheid op de Waeze binnenliep. Daar […]

weazeleeuwardenLeeuwarden- In de nacht van woensdag op donderdag werd een 28-jarige man zonder vast woon- en/of verblijfplaats aangehouden.

Hij wordt verdacht van zware mishandeling.

Diezelfde nacht kregen agenten een melding dat een man was mishandeld op de Waeze. Een getuige vertelde de politie dat hij zag dat man een horecagelegenheid op de Waeze binnenliep. Daar waren twee mannen aanwezig, waaronder de 28-jarige verdachte. Een van de twee verdachten begon plotseling te schreeuwen tegen het slachtoffer.

Vervolgens werd het slachtoffer meerdere keren in het gezicht geslagen. Die verloor het bewustzijn en zakte ineen op de grond. Terwijl het slachtoffer op de grond lag werd hij meerdere keren geschopt. De andere verdachte sloeg vervolgens een medewerker van de eetgelegenheid. Beide verdachten trapten nogmaals meerdere keren tegen het hoofd van het slachtoffer. Vervolgens gingen beiden er vandoor. Het slachtoffer, een 46-jarige man uit Leeuwarden, werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Het is onbekend wat voor letsel hij heeft opgelopen.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel