ONS Boso Sneek verliest bij Quick Boys

Katwijk- ONS Boso Sneek heeft de tweede competitiewedstrijd verloren bij Quick Boys in Katwijk. Het werd 2-1. Bij de rust keek de thuisploeg aan tegen een 0-1 achterstand. Roosenburg maakte de treffer voor de Snekers. Gesteund door het publiek wisten Anthony Bentem (uit een vrije trap van Sahadewsing) en Max van Steen (koppend uit een […]

roosenburgKatwijk- ONS Boso Sneek heeft de tweede competitiewedstrijd verloren bij Quick Boys in Katwijk. Het werd 2-1.

Bij de rust keek de thuisploeg aan tegen een 0-1 achterstand. Roosenburg maakte de treffer voor de Snekers. Gesteund door het publiek wisten Anthony Bentem (uit een vrije trap van Sahadewsing) en Max van Steen (koppend uit een corner van wederom Sahadewsing) de verdiende zege voor Quick Boys uit het vuur te slepen.

(Foto: Archief)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel