Winterse taferelen bij doelpuntloos ONS Boso Sneek – Quick Boys

Sneek- Op een winters Zuidersportpark is ONS Boso Sneek vandaag niet verder gekomen dan een gelijkspel tegen Quick Boys uit Katwijk. Het werd 0-0.

Vlak voor de wedstrijd werd het eindbedrag van de Grote Clubactie bekend gemaakt. Isis van der Meer overhandigde de cheque van 2312 euro aan voorzitter Harm de Wagt. Trainer Richard Karrenbelt begon vandaag zonder de afwezige Ale de Boer. Tussen de sneeuw- en hagelbuien door kreeg ONS Boso Sneek kansen via Yume Ramos en Martijn Roosenburg, maar tot doelpunten leidde dit niet. ONS Boso Sneek gaat volgende week op bezoek bij Harkemase Boys.

(Foto’s: MJFotografieHv)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel