SC Cambuur walst over FC Dordrecht heen

Leeuwarden- SC Cambuur heeft zaterdagavond geen moeite gehad met FC Dordrecht. Binnen enkele minuten speelden de bezoekers een verloren duel. Trainer Gerard de Nooijer had gehoopt een vermoeid Cambuur aan te treffen, maar het tegendeel was waar.

De thuisclub schoot als het ware uit de startblokken. Na zeven minuten was het 2-0, na bijna een half uur 3-0 en het was een wonder dat het daarbij bleef. Cambuur ging als een speer. De Nooijer: ‘ Het had ook wel vijf-zes-nul kunnen zijn’. Kwam bij dat Dordrecht het einde haalde met negen man. Bradley de Nooijer moest er na 36 minuten af. Hij hield Tarik Tissoudali binnen de zestien vast.

De Nooijer: ‘ Volgens de regels een rode kaart’. De tweede viel in de slotfase. Rond de middenlijn pleegde invaller Chacon een aanslag op Peersman (ex-Dordrecht). Daar was geen twijfel over mogelijk. De Nooijer: ‘ Wat een domme, domme rode kaart. Ik schaam me rot’.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel