Arm en rijk, alle kleuren samen bij Multiculti festival in Heerenveen

Heerenveen- Op het gemeenteplein vond zaterdag het Multiculti festival plaats. Het publiek kon genieten van dans en muziek uit verschillende culturen.

Het festival is 12 jaar geleden ontstaan op verzoek van de gemeente Heerenveen en de ondernemers. Er werd gezocht naar aantrekkelijke evenementen in het centrum met als doel Heerenveen als aantrekkelijk winkelcentrum beter op de kaart te zetten en meer publiek te trekken. Met een multicultimarkt waar tal van producten, cadeauartikelen, woonaccessoires en culinaire lekkernijen te koop zijn. Ons motto is: voor groot tot klein, voor arm en rijk, alle kleuren samen.’’

Het festival is lange tijd met veel plezier georganiseerd door Froukje Nijholt, Agnes Kruiper en Anneke Langeberg en na 10 jaar hebben zij het stokje overgedragen aan  dansschool Salséro Mboka Dancing Centre in Heerenveen.

(Foto’s: Frank Vink)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel