Ontroerde festivalbezoekers zwaaien Joop Mulder uit op Oerol

Terschelling- De festivalbezoekers van Oerol stonden zaterdagmiddag massaal op de haven van West-Terschelling.

Oerol oprichter Joop Mulder zet na 35 jaar nieuwe stappen en met het grote blaasspektakel Feest der Verandering werd hij door ontroerde festivalbezoekers uitgezwaaid. Het Feest der Verandering verzamelde op de Noordsvaarder waarna de stoet naar de haven toog.

Op de haven nam Joop Mulder de 17.30 uur veerboot van Rederij Doeksen en werd hij onder luid getoeter, door meer dan honderd blazers, letterlijk naar de wal geblazen. Onder de honderden blazers zaten brassbands Broken Brass Ensemble, Gallowstreet, honderd amateurblazers uit Noord Nederland, waaronder het Terschellinger Jubal en Schylge Fanfare, en talloze festivalbezoekers die hun instrument meegenomen hadden.

Joop Mulder gaat zich helemaal richten op Sense of Place en een cultuurroute maken aan de noordelijke waddenkust in het kader van LF2018

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *