Slachtepop: “Een lokaal initiatief, met hulp van vele vrijwilligers”

Wommels- Een groep jongeren heeft het festival “Slachtepop” zes jaar geleden bedacht, omdat ze vonden dat er te weinig werd georganiseerd voor de jeugd.

Sindsdien is het evenement jaarlijks groeiende. Afgelopen zaterdag waren er zo’n 1000 feestgangers op het festival afgekomen. “Dit is boven verwachting”, zegt Cornelis Bruinsma van de organisatie. Het organiseren van een festival is niet zomaar klaar. Het regelen van een tent, de opbouw, horeca, beveiliging en vrijwilligers. Er komt veel bij kijken, we weten waarvoor we het doen. De zesde editie van Slachtepop is rustig verlopen. Het publiek kon genieten van optredens van The Recipe en De Suskes. Vrijdag werden de festiviteiten al ingeluid met een kaatspartij, met 48 parturen. 

Bekijk hieronder een fotoreportage. 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *