SC Heerenveen oefent op velden bij VV Buitenpost

Buitenpost- SC Heerenveen komt dinsdag 4 juli naar VV Buitenpost. De formatie van trainer Jurgen Streppel speelt een oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen tegen de eerste selectie van Buitenpost.

Ruim 30 jaar topvoetbal

Het organiseren van topwedstrijden in Buitenpost is uitgegroeid tot een traditie met jaarlijks duizenden bezoekers. Vele topspelers hebben hun voetsporen achtergelaten op sportpark De Swadde. Het begon in 1984 met AFC Ajax. Daarna volgden nog vele clubs zoals Barcelona (3x), Valencia, Feyenoord, KV Mechelen, AZ, FC Groningen en PSV. Ajax speelde in totaal vier keer op het hoofdveld van de Blauwkes. SC Heerenveen speelt voor de 12e keer in Buitenpost.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *