Snelcursus Flyboarden voor Roelof Reitsma (VIDEO)

Bolsward- co. Presentator Roelof Reitsma kreeg vanmiddag een cursus Flyboarden tijdens de Heamieldagen in Bolsward.

Medewerkster Elise Noordmans van Hydro Flight Nederland gaf hem een snelcursus, voordat hij het water inging. De basistechniek van het flyboarden is redelijk snel onder de knie te krijgen. Een krachtige jetstraal is verbonden aan een board onder de voeten. De instructeur geeft gas en de straal drukt je uit het water omhoog. Als je de balans hebt gevonden kun je steeds verder gaan. Je kan bochten maken, allerlei tips & trucs doen en als het echt goed gaat maak je een duik als een dolfijn of maak je salto’s.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel