Volop elektrisch vervoer bij Emotiondag in Appelscha

Appelscha- Wie alles over elektrisch rijden wilde weten moest zaterdag toch echt op de Boerestreek in Appelscha wezen. Daar werd het grootste Noord Nederlands evenement, ter promotie voor het elektrisch vervoer gehouden.

Emotiondag wil de leefbaarheid van een gezonde omgeving vergroten door een dag te organiseren waarbij inwoners, verenigingen, scholen en ondernemers geprikkeld worden, nieuwe initiatieven ontstaan en duurzame projecten gerealiseerd gaan worden.

Bijna alle merken elektrische auto’s waren vertegenwoordigt op de Emotondag 2017 in Appelscha.

Er waren personenauto’s, vrachtwagens, bussen, elektrische fietsen van scooters tot motoren te zien. Bezoekers konden een aantal dingen uitproberen. Ook waren er verschillende sprekers waaronder Jan Terlouw. Was het in het begin van de dag nog druilerig weer, de middag viel het allemaal mee en kwam zelfs de zon nog door. Wie nog niet uitgekeken was kon naar de vaart gaan, hier lagen zonneboten die ook al veel publiek trokken. 

(Foto’s: Klaas de Groot)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *