Politie gaat uit van misdrijf bij stoffelijk overschot in Westereen

De Westereen- Na de vondst van een stoffelijk overschot in De Westereen houdt de politie rekening met een misdrijf op basis van het eerste sporenonderzoek.

In een weiland nabij de kruising Fûgelsang – Bûterwei in De Westereen werd zondagmorgen rond 10:30 uur door een voorbijganger een lichaam gevonden. De vindplaats werd vervolgens afgezet door agenten. De politie onderzoekt de identiteit en de doodsoorzaak van de aangetroffen man. Op basis van de eerste aangetroffen sporen houdt de politie er sterk rekening mee, dat de man om het leven is gekomen door een misdrijf.

Agenten spreken met betrokkenen en de Forensische Opsporing doet zorgvuldig en uitgebreid sporenonderzoek. De politiehelikopter maakt foto’s van het gebied waar het slachtoffer is gevonden. De speurhond is ook ingezet.

(Foto: Ben de Jager)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *