Moord op Tjeerd van Seggeren laat grote impact achter

De Westereen- In De Westereen gaat de politie maandag verder met het onderzoek naar het misdrijf wat afgelopen weekend plaatsvond in een weiland nabij de kruising Fûgelsang en de Bûterwei in het dorp.

De 37-jarige Tjeerd van Seggeren uit Kollumerzwaag kwam daarbij om het leven. Het slachtoffer had een fikse wond op zijn achterhoofd.

Er komt onder andere een specialistisch BRATRA-team, van de ME om te zoeken in de omgeving naar mogelijke sporen die meer duidelijkheid kunnen geven over wat zich in de nacht van zaterdag op zondag heeft afgespeeld. Daarom blijft een deel van de Fûgelsang – Bûterwei afgesloten. Aan het onderzoek werkt inmiddels een team van tientallen rechercheurs. Dit team, bestaande uit rechercheurs van verschillende disciplines, onderzoekt de dood van de 37-jarige man.

In de omgeving van de plaats delict wordt nauwkeurig onderzoek gedaan. Ook worden bosjes en takken weggesnoeid en wordt met speciale apparatuur gezocht naar mogelijke sporen en voorwerpen die licht in de zaak kunnen brengen.

Reactie organisatie FreezeForze Beach Fest

De organisatie van het muziekfestival waar de inwoner van Kollumerzwaag als bezoeker was geweest heeft onderstaande reactie naar buiten toe gebracht.

Evenals jullie hebben wij kennis kunnen nemen van het feit dat een bezoeker van ons festival niet levend thuis is gekomen en dat heeft ons erg diep geraakt, we hopen namelijk altijd dat mensen die ons festival bezoeken heelhuids thuis arriveren. Wij weten niets over toedracht en omstandigheden, maar wensen alle nabestaanden heel veel sterkte toe.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *