Pele van Anholt gepresenteerd bij LA Galaxy

Los Angeles- Pele van Anholt is woensdag gepresenteerd bij zijn nieuwe club LA Galaxy.

Pele van Anholt: “Ik sprak met de directeur van de Los Angeles Galaxy en hij vertelde me positieve dingen over de club. Ik wist dat Los Angeles  een grote stad is. Het zal een goede stap voor mij, vertelde hij.

“Ik sprak met veel van mijn vrienden en iedereen was positief over Los Angeles en LA Galaxy. Ik ken sommige spelers zoals Ashley Cole en Giovani dos Santos. 

 


Van Anholt traint donderdag voor het eerst met de selectie mee. Komende zaterdag gaat hij naar alle waarschijnlijkheid zijn debuut maken in de oefenwedstrijd tegen Manchester United. Het is een grote club, en ik kan niet wachten om te beginnen,” zegt van Anholt. “Ik ben een teamspeler en ik ben gekomen om te winnen. 

(Foto: LA Galaxy)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *