Kapsalon Anita viert 25 jarig bestaan

Bolsward- Het bedrijf is een begrip in de regio en tientallen mensen hebben hun haren laten verzorgen in de kapsalon.

Door haar enthousiasme en haar kennis wisten klanten haar snel te vinden en al snel bouwde Anita een vaste klantenkring op. Zo komen er voornamelijk vaste klanten naar haar kapsalon, zoals de 54 jarige Marloes ter Beke. Zij is al meer dan 20 jaar vaste klant bij Kapsalon Anita. “Ik ga om de zes weken naar de kapper om mijn haar te laten knippen en verven. Het voelt altijd als thuiskomen bij Kapsalon Anita. De medewerkers nemen de tijd voor je en zijn belangstellend. Ik ga altijd met een tevreden gevoel naar huis. “Een mooie herinnering aan Kapsalon Anita is dat mijn dochter hier voor het eerst geknipt werd. Ze vond het bij het begin doodeng, maar toen ze eenmaal op de stoel zat, was het goed”, zegt Marloes. 

Anita Dijkstra merkt dat er veel veranderd is in het “kappersvak”. Mede door de komst van thuiskappers is de concurrentie groot geworden. “De kracht van ons bestaan, is de omgang met de klanten”, ze voelen zich hier thuis en de medewerkers luisteren goed naar de wensen van de klant”. Ook is de samenwerking met Keune een belangrijke schakel in het succes. Keuze is een bedrijf dat al 95 jaar een begrip is in de kapperswereld. In samenwerking met Keune worden nieuwe trends gevolgd en blijft Kapsalon Anita bij de tijd. Dit heeft een uitwerking op de klanten, die veel gebruik maken van haar diensten. 

Anita Dijkstra runt het bedrijf samen haar zus Astrid Gerritsma Dijkstra. Ze voelen elkaar goed aan. “We hebben eigenlijks nooit ruzie”, het gaat altijd goed. Ze werkt hier nu ruim 22 jaar bij de zaak. Klanten nemen vaak als dank een cadeautje voor ons mee. “We worden hier altijd verwend, dat is super”, zegt een trotse Anita Dijkstra. 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *