(Fotoreportage) KV Bolsward wint 115e Freulepartij (VIDEO)

Wommels- KV Bolsward, met Hidzer Bogaard, Jelle Cnossen en Menno Galama hebben de 115e Freulepartij gewonnen in Wommels.

Ze waren in de finale te sterk voor Exmorra, met Pieter Jan Leijenaar, Albert Feenstra en Jelmer Dijkstra met 5-3 en 6-6. Het werd een spannende partij. Exmorra kreeg het eerste bordje aan de telegraaf. Bolsward revancheerde zich en kwam daarna op voorsprong. Bij Exmorra kreeg Albert Feenstra op de belangrijke stand van 5-3 last van kramp. Het laatste punt was een dubieuze beslissing van de lijnrechter. Volgens het publiek was de bal voor en had het punt naar Exmorra moeten gaan. Vanavond worden de kaatsers van KV Bolsward gehuldigd op het Oortje.

(Foto’s: Rudy Bouma/FrieslandActueel.nl)

 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *