Sandor van der Heide fulltime aan de slag bij De Graafschap

Spakenburg- Sandor van der Heide verlaat IJsselmeervogels om per direct fulltime aan de slag te gaan als assistent-trainer bij De Graafschap.

Het afgelopen half jaar heeft Sneker Van der Heide de functie van hoofdtrainer van IJsselmeervogels gecombineerd met een deeltijdfunctie als assistent bij De Graafschap. In de afgelopen weken is echter gebleken dat die combinatie hem steeds zwaarder viel, waardoor er een keuze gemaakt moest worden. De mogelijkheid om fulltime in het betaald voetbal aan de slag te gaan heeft hierbij voor Sandor de doorslag gegeven.

Deze onverwachte en plotselinge wending van zaken wordt door IJsselmeervogels zeer betreurd, vooral ook gezien het moment – midden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen – waarop deze tot stand komt. Tegelijkertijd erkennen we het unieke karakter van de kans die Sandor geboden wordt en het contract bood ruimte hiervoor.

 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *