Extra maatregelen bij SC Heerenveen – Ajax

Heerenveen- SC Heerenveen heeft extra maatregelen getroffen voor de thuiswedstrijd tegen Ajax.

Het bestuur van SC Heerenveen wil voorkomen dat Ajax-supporters voor onrust zorgen en het plezier van eigen supporters bederven. 

In de vakken rondom het gastenvak zijn weinig seizoenkaarten verkocht. Supporters van de tegenpartij nemen vaak plaats in deze vakken. De controle of supporters in deze vakken plaatsnemen met het juiste toegangsbewijs zal worden verscherpt.

Provocatie van supporters is niet toegestaan. Op zittribunes in het thuisvak mag niet worden gestaan bij doelpunten van de tegenpartij. Er mag geen interactie zichtbaar zijn met het gastenvak. Mits deze regels niet worden nageleefd, zal de beveiliging in actie komen en de supporters verwijderen uit het stadion.  

De kaart wordt ingenomen en er wordt nagetrokken via welke weg hij/zij aan deze kaart is gekomen. De supporter in kwestie zal bij de KNVB worden aangemeld voor een stadionverbod wegens het niet opvolgen van aanwijzingen van de veiligheidsorganisatie van sc Heerenveen. Indien blijkt dat de kaart is verkregen via een seizoen- of clubkaarthouder van sc Heerenveen, zal de seizoen- of clubkaarthouder worden voorgeleid aan onze adviescommissie.

 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel