ONS Sneek wint, Harkemase Boys onderuit

Sneek- ONS Sneek is van de laatste plaats af in de derde divisie. Ze deden goede zaken door met 5-1 te winnen van Spijkenisse.

De Snekers kwamen op voorsprong door Ale de Boer. Curty Gonzales verdubbelde de voorsprong in de 41e minuut. Vlak voor rust deed Spijkenisse iets terug. Jardim scoorde uit een vrije trap. Prijor scoorde de 3-1 na een prachtige dribbel van Tom Arissen. In de slotfase van het duel maakte ONS Sneek de 4-1 en 5-1 door doelpunten van Michael Lanting en Fabian Stevens. Door de overwinning stijgt ONS Sneek drie plekken en staan ze op de 15e plaats. 

In Harkema stond Harkemase Boys met 2-0 voor. Doelpunten kwamen op naam van Jan Hooiveld en Johny de Vries. Twee minuten na de 2-0 voorsprong kwam Capelle terug in de wedstrijd. Olaf van der Sande in de 51e minuut maakt de 2-1. Even later werd het alweer 2-2. Sandin Avdic maakt de gelijkmaker. In een spannende slotfase gingen beide ploegen voor het winnende doelpunt. Capelle werd de gelukkige.  Omar Gomez Shee bezorgde v.v. Capelle in de 95e minuut de drie punten. 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *