SC Cambuur en SC Heerenveen verliezen

SC Cambuur en SC Heerenveen hebben geen goede zaken gedaan in de Jupiler League en Eredivisie. Beide verloren met drie tegendoelpunten.

SC Cambuur verloor vrijdagavond van FC Oss

Cambuur viel aan, FC Oss verdedigde de vroeg verkregen voorsprong met verve en won uiteindelijk vrij gemakkelijk met 1-3. Zeker in de eerste helft speelde de thuisclub bij vlagen onthutsend, na de rust was het beter, maar de ijver en inzet konden niet in resultaten worden omgezet. Door de vierde verliespartij in negen wedstrijden zakte de ploeg van Marinus Dijkhuizen naar de vijftiende plek.

FC Utrecht was SC Heerenveen te sterk

sc Heerenveen heeft haar eerste uitnederlaag van het seizoen geleden. In de Galgenwaard was FC Utrecht met 3-1 te sterk. Jean-Christophe Bahebeck was met twee doelpunten de grote man, Yassin Ayoub en Stijn Schaars (vrije trap) complementeerden de score.

Deel dit artikel met je vrienden!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Digg thisShare on LinkedIn0Print this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *