Tweede overwinning op rij voor ONS Sneek

Harderwijk- ONS Sneek heeft zijn tweede overwinning op rij binnen na de overwinning op VVOG in Harderwijk.

De Snekers gingen met 0-1 de rust in door een doelpunt van Gonzales. De thuisclub leek in het eerste kwartier van de tweede helft de zaken recht te willen trekken. Maar hij bleef steken op één tegentreffer van de voet van uitblinker Jeffrey Arends. ONS Sneek nam na de gelijkmaker het initiatief weer over en scoorde na 70 minuten een prachtige tweede goal via Serginhio Fatima. De mannen van aanvoerder Michael Lanting gaven daarna de overwinning niet meer uit handen. Integendeel, ze hadden zelfs meerdere mogelijkheden om de stand nog een florissanter aanzien te geven.

(MJFotografieHv)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel