Forse brand verwoest woning in Franeker

Franeker- In een woning aan de Prins Bernhardlaan in Franeker ontstond dinsdagavond een forse brand.

Men schaalde op naar middel brand omdat er zich nog een persoon in de woning zou bevinden. Deze kon later zelfstandig uit de woning komen. Het ambulance personeel hebben zich over het slachtoffer ontfermd.

De brandweer van Franeker en Harlingen waren snel ter plaatse om de brand te bestrijden. Brandweerlieden konden voorkomen dat de naastgelegen woningen ook in brand kwamen te staan. De getroffen woning was volledig zwart geblakerd en kan als verloren worden beschouwd.

Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de schade op te nemen.

(Foto’s: FranekerActueel.nl) 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *