Epke Zonderland: “Ik heb nog nooit voor zoveel publiek gestaan”

Koudum- In Koudum heeft turner Epke Zonderland afgelopen zaterdag voor ruim 2000 mensen zijn debuut gemaakt als basgitarist.

In een afgeladen sporthal mocht Epke zijn verborgen talent laten zien en horen. Het publiek stond met verbazing te kijken, toen Epke het podium opkwam. Het optreden werd vooraf niet aangekondigd. 

 “Ik heb nog nooit voor zoveel publiek gestaan, spreekt een enthousiaste Epke. Het was indrukwekkend en gaaf. Ik zal dit niet zo snel meer vergeten. Ik speel zo af en toe muziek met vrienden, maar dat is het meer een hobby. Dit is het serieuze werk. Op het podium probeer je te genieten, maar aan de andere kant moet je ook goed opletten.” Of er voor Epke een nieuwe carrière zit aan te komen is nog de vraag, maar dit optreden nemen ze niet meer van me af. Het optreden van Epke Zonderland in Koudum was voor het 30 jarig jubileum van Deadline. 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel