Zoekactie in grachten naar vermiste Remon Bruinsma

Leeuwarden- De politie heeft zaterdagmiddag in de grachten van Leeuwarden gezocht naar de vermiste 18 jarige Remon Bruinsma uit De Westereen.

Hij zou in de nacht van donderdag op vrijdag blijven slapen na een stapavond bij een vriend aan de Weerd. Hij is hier niet aangekomen en sindsdien ontbreekt ieder spoor. Bij kledingwinkel C&A op de Nieuwestad werd zijn mobiele telefoon gevonden. Vandaag heeft de politie met sonar apparatuur gezocht naar de man. 

De politie heeft een signalement afgegeven

Signalement: lengte 1.85 slank postuur. Haardracht: kort opgeschoren aan de zijkant. Bovenop wat langer met een staartje aan de achterkant (manbun). Kleur haar is blond. Vermoedelijk een boerenzakdoek als bandana. Fel geel t-shirt met een afbeelding waarop een pop staat. Strakke spijkerbroek en een bruine jas.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *