Grote brand legt woning in Wolvega in de as (VIDEO)

Wolvega- Een woning aan de Bremstraat in Wolvega is zondagavond door een uitslaande brand volledig verwoest.

Bij aankomst van de brandweer bleek dat het zou gaan om een grote brand. Er kwam veel rook vrij en er is een NL-alert gestuurd voor de inwoners van Wolvega om ramen en deuren te sluiten. Inmiddels is de brand meester en heeft de woning grote schade opgelopen. De bewoners waren uit de woning. Niemand raakte gewond. Over de oorzaak van de brand is ons nog niets duidelijk. Stichting Salvage zal ter plaatse komen om de schade op te nemen. Vanwege instortingsgevaar is een ruim gebied afgezet door de politie. 

Een bijdrage van Robert Jan Boonstra

 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel