“Lotencatcher” een ware trekpleister op oudjaarsdag bij Primera Bolsward

Bolsward- De laatste voorbereidingen voor de jaarwisseling worden getroffen. En dus gingen er ook vandaag nog veel oliebollen en Staatsloten over de toonbank.

Zodoende stonden er lange rijen op, bijvoorbeeld, de bij de Primera in Bolsward. Staatsloten gaan als warme broodjes over de toonbank. Veel klanten kopen snel een lot. Het is bij ons drukker dan vorig jaar in de winkel, zegt een blije eigenaar Niels Engelmoer.

Speciaal dit jaar kunnen klanten een staatslot winnen, door zoveel mogelijk oranje briefjes te verzamelen in een heuse “lotencatcher”. Klanten mogen meedoen wanneer ze een gekocht staatslot kunnen aantonen. De catcher staat er zondag op oudjaarsdag van 11:00 uur tot 16:00 uur. 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel