De helden van de nieuwjaarsduik in Harlingen

Harlingen- Ruim 235 deelnemers trotseerden de kou op de nieuwjaarsduik in Harlingen.

Weerman Piet Paulusma gaf om 14:00 uur het startschot voor de duik. Dit jaar viel de nieuwjaarsduik in handen van een andere organisatie. De Lionsclub Franeker-Harlingen en Strandpaviljoen ‘t Zilt namen het stokje over van BENG evenementen. 

De opbrengst van de Nieuwjaarsduik zal worden gebruikt om minder validen, ouderen, langdurig zieken en personen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking tijdens de The Tall Ships Races Harlingen 2018 te laten genieten aan boord van de ‘Regina Andrea’ die dan door de havens met Tall Ships zal varen. In totaal zorgt Lionsclub Franeker-Harlingen dat er gedurende de drie dagen van het evenement 6 rondvaarten worden georganiseerd waaraan meer dan 150 mensen gratis en geheel verzorgd kunnen deelnemen. 

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *