Gewapende overval op snackbar Oudeschoot

Oudeschoot- Een dader heeft dinsdagavond Plaza snackpaleis aan de Archimedesweg in Oudeschoot overvallen.

Een man liep de snackbar in, dreigde een medewerker met een wapen. Hij eiste geld, maar kreeg dit niet. De dader ging er vandoor zonder buit. Het zou de derde overval zijn in drie jaar op dezelfde snackbar.

De politie heeft een burgernet actie opgezet. De dader zou een licht getinte man zijn van 18 à 19 jaar. Zijn lengte ongeveer 1.65 – 1.70 cm lang. Hij zou donkere kleding aan hebben, met een zwarte muts of pet met klep. De politie waarschuwt burgers de verdachte zelf niet aan te houden. De dader zou een wapen bij zich hebben.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel