Forse schade bij ongeval nabij Dongjum

Dongjum- Vrijdagavond omstreeks 19.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Tzummarumerweg (N384)

Hulpdiensten rukten massaal uit naar het ongeval. Ook werd de brandweer gealarmeerd, omdat de bestuurder van de personenauto mogelijk bekneld zou zitten. Al snel werd duidelijk dat dit niet het geval was. De bestuurder van de personenauto is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe het ongeval kon gebeuren. Door de klap liepen beide voertuigen flinke schade op. Een berger zal er aan te pas moeten komen om de auto af te voeren. Tijdens het incident was een rijstrook afgesloten.

(Foto’s: Andre Wijkstra)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel