Koning Willem-Alexander bracht bezoek aan ICT-bedrijf Snakeware

Sneek- Koning Willem-Alexander bracht vandaag een werkbezoek aan het ICT-bedrijf Snakeware in Sneek.

Koning Willem-Alexander werd ontvangen door Hans Hoomans (CEO), Ate van der Meer (CCO) en Johan Nieuwenhuis (CTO). Door de heren werd een rondleiding gegeven door het bijzondere pand. Toine Dinkelberg (CDO) heeft de koning bijgepraat over de ontwikkelingen op het gebied van digitale activatie.

Met de Koning werd stilgestaan bij Augmented Reality via de smartphone, een gebied waarop Snakeware zeer actief is. Ook werd de werking van de Microsoft HoloLens gedemonstreerd middels een project dat Snakeware in ontwikkeling heeft voor een internationale opdrachtgever in de modebranche. “Met de HoloLens worden computer graphics geprojecteerd op de echte wereld”, vertelt CCO Ate van der Meer. “Ook heeft de gebruiker de mogelijkheid te communiceren met de geprojecteerde objecten.”

Het bezoek van Koning Willem Alexander ziet Ate van der Meer een bekroning op het werk. Als Snakeware zijn we ongelooflijk trots dat wij de Koning in Sneek mochten verwelkomen. 

(Foto’s: Jan Douwe Gorter)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel