Drukte van belang voor MHB Event Facilities tijdens Culturele Hoofdstad (VIDEO)

MHB Event Facilities uit Bolsward is één van de bedrijven die een rol speelt tijdens het openingsweekend van Culturele Hoofdstad.

Zij leveren voor verschillende voorstellingen video, verlichting, rigging en audio faciliteiten. Komende zaterdag is de officiele opening van Culturele Hoofdstad. Medewerkers zijn met de laatste handelingen bezig om alles klaar te hebben. 

“Wij zien het als een boost voor ons bedrijf. Het aantal projecten is dit jaar meer dan anders”, zegt eigenaar Marten Hylkema.  Een speciaal project is Lân fan taal. Dit is een meertalige videoprojectie op de Oldehove.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel